Samen aan de slag

Elk Bouwkunst-project begint met een gesprek van mens tot mens. Het liefst met de eindgebruiker. Wij willen precies weten wat er leeft bij de gebruikers van een gebouw. Wat zij voelen, beleven, ervaren. Wat ze zien ook, natuurlijk. Maar in onze visie blijft het niet bij hoe het eruitziet. Een gebouw is een ruimtelijke beleving en moet boven alles goed werken. En door de jaren heen goed blijven functioneren.

Stap voor stap

Om ons gezamenlijke doel te bereiken, werken wij vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering met je samen. Met aandacht, vakmanschap en inhoudelijke kennis. Voor elke fase beschikken wij over de juiste contacten met externe adviseurs, bouwende partijen en instanties als gemeentes. Daarbij onderscheiden we de volgende fases:

  • Conceptfase: o.a. vlekkenplan en maquettestudie
  • Ontwerpfase: schets- en voorlopig ontwerp, duurzame concepten.
  • Bestekfase: technische tekeningen, kostenraming en duurzaamheid/energie
  • Vergunningentraject: bouwbesluit en vergunning aanvraag.
  • Aanbesteding: contractvorming en garanties
  • Uitvoering: bouwmanagement en -begeleiding en kostenbeheersing

 

“Architectuur die sprankelt door eenvoud en alle zintuigen prikkelt. Zien, voelen, horen én ruiken.” 

Nationaal Landschap het Groene Woud

BOUWKUNST architecten is dienstenpartner van Nationaal Landschap het Groene Woud. Dat betekent dat we ambassadeur zijn van een unieke streek die tevens onze thuisbasis is. Als dienstenpartner investeren we mee om Het Groene Woud mooier te maken en een klimaat te realiseren waarin het goed wonen, werken, leren en recreëren is. Vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en bedrijven die hiervoor goede ideeën hebben, kunnen dan ook rekenen op onze kennis en kunde om ze uit te voeren.

Over Nationaal Landschap Het Groene Woud

Nationaal Landschap Het Groene Woud ligt in de stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Stad en platteland vloeien hier moeiteloos in elkaar over. Met 7.500 ha aaneengesloten natuurgebied, een uniek en kleinschalig cultuurlandschap, Bourgondische gastvrijheid en een enorme economische potentie biedt ze voor ieder wat wils. Dat is Nationaal Landschap Het Groene Woud. Gewoon bij jou om de hoek!

Meer weten? Kijk op http://www.hetgroenewoud.com