ir. Rik Adriaans

Architect | partner

Rik (1985) weet door grote betrokkenheid, inventiviteit en nieuwsgierigheid, architectonische wensen om te zetten in bouwkunst die van meerwaarde blijft. Van jongs af aan heeft Rik een passie voor ontwerpen, vormgeven en architectuur wat ook blijkt uit de behaalde mastertitel Architectural Design and Engineering (cum laude) aan de TU/e en aansluitende studie aan de Academie voor Beeldende Vorming.

Dennis van den Borne

Tekenvakman | partner

Dennis (1979) past zijn interesse in architectuur al jaren toe als tekenvakman. Met de vele digitale mogelijkheden, van ontwerp, 3D visualisatie tot uitgewerkte details maakt hij tekenwerk leesbaar voor iedereen. Het tekenen volgens BIM (Bouw Informatie Model) sluit hier goed bij aan.

Mario Collombon

Tekenvakman

Mario (1979) heeft een stevige bouwtechnische achtergrond. Zijn vakbekwaamheid bij de technische uitwerking en oog voor detail maken dat onze ontwerpen ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden; maakbare architectuur.

ir. Jeppe Koelewijn

Architectonisch ontwerper - expertise architectuur

Jeppe (1995) heeft een goed ontwerpend oog en een grote passie voor architectuur. Steeds weer streven naar de best passende oplossing, wat ook heeft geresulteerd in het behalen van de mastertitel Architectural Design and Engineering aan de TU/e. In zijn afstudeerproject SOCIAL MEDIA ALS WOONGEBOUW heeft Jeppe onderzocht hoe architectuur het bewustzijn van een samenleving kan vergroten. Na de tweejarige beroepservaringsperiode (BEP) kan Jeppe ook formeel de architectentitel voeren.

Rosa van Brunschot

Architectonisch ontwerper - expertise interieur

Rosa (2000) heeft een passie voor het maken van plezierige ruimtes; gebouwen die passen als een jas. Dit heeft al geresulteerd in het behalen van de titel interieurarchitect. De komende tijd blijft ze zich via de Academie van Bouwkunst ontwikkelen tot allround architect.

Patricia Thomas

Kantoorondersteuning

Patricia (1979) zorgt voor een goede basis op kantoor, een organisatie waar we op terug kunnen vallen. Ook draagt ze met haar scherpe pen en esthetisch oog onze visie en projecten uit naar de wereld buiten ons kantoor.