Image Image Image Image Image

team

BOUWKUNST architecten is de samenwerking van Rik Adriaans, Dennis van den Borne en Jasper van den Heuvel met Toon Bullens en andere partners.
Gezamenlijk bezitten we de kennis, ervaring en inspiratie om u te kunnen helpen bij uw bouwplannen, van begin tot eind en in alle facetten.

Samen met u maken we WERK van architectuur.

BOUWKUNST ronduit lopen 03

ir. Rik Adriaans
architect
rik@bouwkunst.eu

Rik (1985) weet door grote betrokkenheid, inventiviteit en nieuwsgierigheid, architectonische wensen om te zetten in bouwkunst die van meerwaarde blijft. Van jongs af aan heeft Rik een passie voor ontwerpen, vormgeven en architectuur wat ook blijkt uit de behaalde mastertitel Architectural Design and Engineering (cum laude) aan de TU/e en aansluitende studie aan de Academie voor Beeldende Vorming.

 

Jasper van den Heuvel
project-/bouwmanager
jasper@bouwkunst.eu

Jasper (1976) heeft een stevige bouwtechnische achtergrond, oog voor architectonische kwaliteit en organisatietalent. Zijn vakbekwaamheid bij de technische uitwerking, het organiseren van processen en begeleiden van de bouwuitvoering is dan ook groot.

 

Dennis van den Borne
tekenvakman
dennis@bouwkunst.eu

Dennis (1979) past zijn interesse in architectuur al jaren toe als tekenvakman. Met de vele digitale mogelijkheden, van ontwerp, 3D visualisatie tot uitgewerkte details maakt hij tekenwerk leesbaar voor iedereen. Het tekenen volgens BIM (Bouw Informatie Model) sluit hier goed bij aan.

 

Marciano Sangoer
tekenvakman
marciano@bouwkunst.eu

Marciano (1996) heeft een passie voor architectuur die hij kwijt kan in het technisch uitwerken van onze bouwplannen. Na zijn HBO studie bouwkunde en ervaring op andere bureaus is Marciano een welkome aanvulling van ons team.

 

Partners
diverse samenwerkingen
mail@bouwkunst.eu

Wij houden van samenwerken, dat doen we dan ook graag binnen ons netwerk aan betrouwbare professionals. Ook hierdoor kunnen we goed inspelen op de diversiteit aan en omvang van de uitdagingen die we tegenkomen.

 

Toon Bullens
architect BNA
architectoon@bouwkunst.eu

Toon (1949) bezit als architect een ruime ervaring die hij steeds blijft vergroten. Zijn kunde, betrokkenheid en bevlogenheid heeft al een grote verscheidenheid aan geslaagde projecten en tevreden opdrachtgevers opgeleverd.

 

Vacature
Bouwkundig technisch tekenaar v/m

Ben jij iemand die zich vastbijt in;
■ Het uitwerken van technisch bouwkundig 2D, en 3D/BIM tekenwerk;
■ Het zoeken naar de beste details en het maken van de juiste keuzes in materiaal en duurzame oplossingen;
■ Het toetsen van bouwplannen aan het bouwbesluit en adviseren/meedenken in duurzame gebouwconcepten;
■ Het projectmatig overleggen en samenwerken met andere adviseurs en uitvoerenden.

Onze projecten zijn erg gevarieerd en het werk dan ook zeer afwisselend!
Wij tekenen met het bouwkundig 3D CAD programma Adomi-ASD. Ervaring met dit programma is geen vereiste. Wij vragen wel de nodige ervaring met een CAD programma en Microsoft Office (Word en Excel). Ervaring met Adobe programma’s (o.a. Photoshop,) en render software is een pré.

Wij zijn op zoek naar een geschikte kandidaat met voldoende ervaring om zelfstandig aan de slag te kunnen met de technische uitwerking van onze projecten. Desondanks vinden wij een lerende houding erg belangrijk. Beschik je over een HBO diploma bouwkunde of heb je aantoonbare ervaring op HBO werk- en denkniveau? Je hebt affiniteit met eigentijdse architectuur, interieur, monumenten, erfgoed en duurzame oplossingen?
Je bent op zoek naar een leuke moderne werkplek, waar kwaliteit voorop staat en waar alle ruimte is om jezelf als bouwkundige verder te ontwikkelen? Richt dan je sollicitatie met motivatie aan:

BOUWKUNST architecten
jasper@bouwkunst.eu
o.v.v. sollicitatie bouwkundig tekenaar v/m

Wij ontvangen je reactie, voorzien van je CV, bij voorkeur per email.

 

Stagaires
hbo/wo
mail@bouwkunst.eu

We bieden studenten graag de kans om in ons team ervaring op te doen. Ambitieuze studenten kunnen hun motivatie en beknopte portfolio-cv aan ons toesturen.