Rik Adriaans

Architect

Rik (1985) weet door grote betrokkenheid, inventiviteit en nieuwsgierigheid, architectonische wensen om te zetten in bouwkunst die van meerwaarde blijft. Van jongs af aan heeft Rik een passie voor ontwerpen, vormgeven en architectuur wat ook blijkt uit de behaalde mastertitel Architectural Design and Engineering (cum laude) aan de TU/e en aansluitende studie aan de Academie voor Beeldende Vorming

Jasper van den Heuvel

Project-/bouwmanager

Jasper (1976) heeft een stevige bouwtechnische achtergrond, oog voor architectonische kwaliteit en organisatietalent. Zijn vakbekwaamheid bij de technische uitwerking, het organiseren van processen en begeleiden van de bouwuitvoering is dan ook groot.

Dennis van den Borne

Tekenvakman

Dennis (1979) past zijn interesse in architectuur al jaren toe als tekenvakman. Met de vele digitale mogelijkheden, van ontwerp, 3D visualisatie tot uitgewerkte details maakt hij tekenwerk leesbaar voor iedereen. Het tekenen volgens BIM (Bouw Informatie Model) sluit hier goed bij aan.

Gert-Jan Dirkx

Tekenvakman

Gert-Jan (1970) heeft veel bouwkundige kennis die hij graag toepast in zijn passie; goede, mooie details. Het is dan ook niet toevallig dat Gert-Jan ook graag zelf bouwt.

Marciano Sangoer

Tekenvakman

Marciano (1996) heeft een passie voor architectuur die hij kwijt kan in het technisch uitwerken van onze bouwplannen. Na zijn HBO studie bouwkunde en ervaring op andere bureaus is Marciano een welkome aanvulling van ons team.

Jeppe Koelewijn

Assistent ontwerper

Jeppe (1995) heeft een goed ontwerpend oog. Naast zijn masterstudie architectuur ondersteunt hij ons ontwerpteam.

Toon Bullens

Architect

Toon (1949) wil het rustiger aan gaan doen en heeft daarom afscheid genomen bij BOUWKUNST architecten.
Hij wil echter zijn kennis, kunde en ervaring met u en ons blijven delen.
“eenmaal een architect , altijd een architect “