Rik Adriaans

Architect

Rik (1985) weet door grote betrokkenheid, inventiviteit en nieuwsgierigheid, architectonische wensen om te zetten in bouwkunst die van meerwaarde blijft. Van jongs af aan heeft Rik een passie voor ontwerpen, vormgeven en architectuur wat ook blijkt uit de behaalde mastertitel Architectural Design and Engineering (cum laude) aan de TU/e en aansluitende studie aan de Academie voor Beeldende Vorming

Dennis van den Borne

Tekenvakman

Dennis (1979) past zijn interesse in architectuur al jaren toe als tekenvakman. Met de vele digitale mogelijkheden, van ontwerp, 3D visualisatie tot uitgewerkte details maakt hij tekenwerk leesbaar voor iedereen. Het tekenen volgens BIM (Bouw Informatie Model) sluit hier goed bij aan.

Jasper van den Heuvel

Project-/bouwmanager

Jasper (1976) heeft een stevige bouwtechnische achtergrond, oog voor architectonische kwaliteit en organisatietalent. Zijn vakbekwaamheid bij de technische uitwerking, het organiseren van processen en begeleiden van de bouwuitvoering is dan ook groot.

Jeppe Koelewijn

Architect

Jeppe (1995) heeft een goed ontwerpend oog en een grote passie voor architectuur. Steeds weer streven naar de best passende oplossing, wat ook heeft geresulteerd in het behalen van de mastertitel Architectural Design and Engineering aan de TU/e.

Marciano Sangoer

Tekenvakman

Marciano (1996) heeft een passie voor architectuur die hij kwijt kan in het technisch uitwerken van onze bouwplannen. Na zijn HBO studie bouwkunde en ervaring op andere bureaus is Marciano een welkome aanvulling van ons team.

Daan van Vroenhoven

Tekenvakman

Daan (2001) is geboren met een oog voor bouwkundige details. Met zijn praktische ervaring en kennis werkt hij binnen ons team aan maakbare architectuur.

Jens Deenen

Stagiaire

Jens (1999) heeft de passie voor de bouw met de paplepel ingegoten gekregen. Hij krijgt bij ons de kans zijn bouwkundige kennis en ervaring te verbreden en verdiepen.

Toon Bullens

Architect

Toon (1949) wil het rustiger aan gaan doen en heeft daarom afscheid genomen bij BOUWKUNST architecten.
Hij wil echter zijn kennis, kunde en ervaring met u en ons blijven delen.
“eenmaal een architect, altijd een architect “