ir. Rik Adriaans

Architect | partner

Rik (1985) weet door grote betrokkenheid, inventiviteit en nieuwsgierigheid, architectonische wensen om te zetten in bouwkunst die van meerwaarde blijft. Van jongs af aan heeft Rik een passie voor ontwerpen, vormgeven en architectuur wat ook blijkt uit de behaalde mastertitel Architectural Design and Engineering (cum laude) aan de TU/e en aansluitende studie aan de Academie voor Beeldende Vorming.

Dennis van den Borne

Tekenvakman | partner

Dennis (1979) past zijn interesse in architectuur al jaren toe als tekenvakman. Met de vele digitale mogelijkheden, van ontwerp, 3D visualisatie tot uitgewerkte details maakt hij tekenwerk leesbaar voor iedereen. Het tekenen volgens BIM (Bouw Informatie Model) sluit hier goed bij aan.

Jasper van den Heuvel

Project-/bouwmanager | partner

Jasper (1976) heeft een stevige bouwtechnische achtergrond, oog voor architectonische kwaliteit en organisatietalent. Zijn vakbekwaamheid bij de technische uitwerking, het organiseren van processen en begeleiden van de bouwuitvoering is dan ook groot.

ir. Jeppe Koelewijn

Architect

Jeppe (1995) heeft een goed ontwerpend oog en een grote passie voor architectuur. Steeds weer streven naar de best passende oplossing, wat ook heeft geresulteerd in het behalen van de mastertitel Architectural Design and Engineering aan de TU/e. In zijn afstudeerproject SOCIAL MEDIA ALS WOONGEBOUW heeft Jeppe onderzocht hoe architectuur het bewustzijn van een samenleving kan vergroten.

Basten Hendriks

Junior tekenvakman

Basten (2004) is een talentvolle en gedreven tekenvakman. Naast zijn bouwkunde studie is hij werkzaam op ons kantoor. Vanuit zijn al meer dan voldoende kennis en kunde kan hij zo geleidelijk aan nog meer praktijkervaring op doen.