Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
MFA Spoordonk MFA Spoordonk MFA Spoordonk MFA Spoordonk MFA Spoordonk MFA Spoordonk

MFA Spoordonk

Daglicht, uitzicht & flexibiliteit met respect voor de kerk!

Voor de inwoners van Spoordonk hebben wij een studie gedaan naar de herbestemming van de kerk en sportzaal. Er is nu de kans om de kerk te behouden voor het dorp door hem voor de lange termijn bruikbaar te houden als ontmoetingsruimte, met daarbij multifunctionele ruimtes voor andere partijen.

Door een minimale toevoeging middenin de prachtige monumentale kerk en extra daglicht en uitzicht op de begane grond is de ontmoetingsruimte een fijne bruikbare plek voor het dorp. In de toren, op de verdiepingen in de kerk en de helft van de begane grond in de kerk is een legio aan invullingen denkbaar voor huurders. Nu en in de toekomst; door de flexibele opzet van het plan kan de kerk zich blijven aanpassen aan de wensen die er nu zijn en door de jaren heen gaan komen.

Vanuit een centrale plek ‘onder de bomen’ kunnen mensen het nieuwe dorpshuis en de nieuwe sportzaal in en gemakkelijk en laagdrempelig van het ene naar het andere oversteken.

Inmiddels zijn de plannen positief ontvangen in een goed bezochte bijeenkomst in Spoordonk en zijn wij als architectenbureau geselecteerd het project verder uit te werken en te begeleiden.

contact
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
De koffie staat klaar of bel/mail ons even:
mail@bouwkunst.eu
+31 (0)499 57 4627

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht