Image Image Image Image Image

werkwijze

BOUWKUNST architecten maakt maatwerk, gebouwen waarvan je blijft houden.

Het is voor ons een uitdaging om de wensen van onze opdrachtgevers te begrijpen en te vertalen in een prikkelend, efficiënt, samenhangend en dus duurzaam ontwerp.

Vanaf het eerste gesprek tot aan de oplevering werken wij met aandacht, vakmanschap en inhoudelijke kennis met u samen.
Dit gaat van de conceptfase (bijv. vlekkenplan, maquettestudie), ontwerpfase (schets- en voorlopig ontwerp), bestekfase (bestektekeningen en -omschrijving), het vergunningentraject (bestemmingsplan en bouwbesluit), de aanbesteding (contractvorming en garanties), tot aan de uitvoering van het project (bouwmanagement en -begeleiding en kostenbeheersing).
Hierbij hebben wij de contacten met andere adviseurs, bouwende partijen en instanties als gemeentes.

Vanaf 1975 (als Toon Bullens Architect BNA) zijn zeer uiteenlopende projecten gerealiseerd: nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie (monumenten) van gebouwen voor wonen , werken , recreatie , onderwijs en zorg.

We zijn 8-maal geselecteerd voor de Brabantse Welstandsprijs waarvan 3-maal genomineerd en 2-maal categorie-winnaar. Daarnaast is een tweede plaats behaald in de Green Award.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op via mail@bouwkunst.eu of +31 (0)499 57 4627.

Wij zijn HGW_LOGO_CMYKdienstenpartner van
Nationaal Landschap het Groene Woud

BOUWKUNST architecten is dienstenpartner van Nationaal Landschap het Groene Woud. Dat betekent dat we ambassadeur zijn van een unieke streek die tevens onze thuisbasis is. Als dienstenpartner investeren we mee om Het Groene Woud mooier te maken en een klimaat te realiseren waarin het goed wonen, werken, leren en recreëren is. Vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en bedrijven die hiervoor goede ideeën hebben, kunnen dan ook rekenen op onze kennis en kunde om ze uit te voeren.

Over Nationaal Landschap Het Groene Woud

Nationaal Landschap Het Groene Woud ligt in de stedendriehoek Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Stad en platteland vloeien hier moeiteloos in elkaar over. Met 7.500 ha aaneengesloten natuurgebied, een uniek en kleinschalig cultuurlandschap, Bourgondische gastvrijheid en een enorme economische potentie biedt ze voor ieder wat wils. Dat is Nationaal Landschap Het Groene Woud. Gewoon bij jou om de hoek!

Meer weten? Kijk op www.hetgroenewoud.com.