Rik Adriaans

Architect

Rik (1985) weet door grote betrokkenheid, inventiviteit en nieuwsgierigheid, architectonische wensen om te zetten in bouwkunst die van meerwaarde blijft. Van jongs af aan heeft Rik een passie voor ontwerpen, vormgeven en architectuur wat ook blijkt uit de behaalde mastertitel Architectural Design and Engineering (cum laude) aan de TU/e en aansluitende studie aan de Academie voor Beeldende Vorming

Jasper van den Heuvel

Project-/bouwmanager

Jasper (1976) heeft een stevige bouwtechnische achtergrond, oog voor architectonische kwaliteit en organisatietalent. Zijn vakbekwaamheid bij de technische uitwerking, het organiseren van processen en begeleiden van de bouwuitvoering is dan ook groot.

Dennis van den Borne

Tekenvakman

Dennis (1979) past zijn interesse in architectuur al jaren toe als tekenvakman. Met de vele digitale mogelijkheden, van ontwerp, 3D visualisatie tot uitgewerkte details maakt hij tekenwerk leesbaar voor iedereen. Het tekenen volgens BIM (Bouw Informatie Model) sluit hier goed bij aan.

Marciano Sangoer

Tekenvakman

Marciano (1996) heeft een passie voor architectuur die hij kwijt kan in het technisch uitwerken van onze bouwplannen. Na zijn HBO studie bouwkunde en ervaring op andere bureaus is Marciano een welkome aanvulling van ons team.

Jeppe Koelewijn

Assistent ontwerper

Jeppe (1995) heeft een goed ontwerpend oog. Naast zijn masterstudie architectuur ondersteunt hij ons ontwerpteam.

Toon Bullens

Architect

Toon (1949) wil het rustiger aan gaan doen en heeft daarom afscheid genomen bij BOUWKUNST architecten.
Hij wil echter zijn kennis, kunde en ervaring met u en ons blijven delen.
“eenmaal een architect , altijd een architect “

VACATURE

Bouwkundig technisch tekenaar v/m

BOUWKUNST architecten zoekt voor uitbreiding per direct naar:

Bouwkundig technisch tekenaar  v/m

Bijt jij je graag vast in technisch bouwkundig tekenwerk (2D, en 3D/BIM)? Is detailleren en het maken van keuzes in materiaal en duurzame oplossingen helemaal je ding? Adviseer je graag in duurzame gebouwconcepten, beheers je het toetsen van bouwplannen (bouwbesluit) en vind je het leuk om projectmatig te overleggen/samenwerken met collega’s, adviseurs en uitvoerenden?

Reageer dan snel en je kunt aan de slag!

Onze projecten zijn erg gevarieerd en het werk is dan ook zeer afwisselend!

Tekenen/modelleren doen 3D met Archicad (ervaring met deze software is geen vereiste). Ervaring met Adobe programma’s (o.a. Photoshop,) en render software is een pré.

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat met voldoende ervaring om zelfstandig aan projecten te kunnen werken. Wil je werken in een leuk team op een moderne werkplek, waar kwaliteit voorop staat en waar je alle ruimte krijgt om jezelf als bouwkundige verder te ontwikkelen? Kom dan eens een kop koffie drinken!

Mail je reactie met CV voor 7 september naar

BOUWKUNST architecten

jasper@bouwkunst.eu

o.v.v. sollicitatie bouwkundig tekenaar v/m